19a edició de la Festa del Soci de l’AVV Jesús-Catalònia ‘Casal Jesusenc’

Un any més, concretament el passat dissabte 24 de maig, es va celebrar la Festa del Soci de l’AVV Jesús-Catalònia a la nostra estimada seu social, el Casal Jesusenc, en este cas la seua 19a edició. Pel matí els xiquets i xiquetes assistents van poder xalar al parc infantil i   endolcir-se amb les llepolies que es van repartir. Una mica més tard es va dur a terme el ja tradicional vermut, moment en que entre mos i mos, glop i glop es van retrobar socis i sòcies a més a més de per compartir diferents impressions sobre el poble.

Imagen

Per la nit es va dur a terme la gran sessió de ball amb l’orquestra Pensylvània, que malgrat la pluja i esdeveniments esportius, va tenir afluència de públic. Durant la mitja part, la presidenta Mª Jesús Codorniu i Gisbert, en nom de la Junta de l’AVV Jesús-Catalònia, es va acomiadar i va donar les gràcies a la les pubilles que han representat l’entitat durant este any, Judit Domènech Fernández i Núria Vergés Cid, i com no a les seues famílies per l’esforç realitzat, d’altra banda va demanar que recorden el seu pubillatge i senten sempre l’entitat i el Casal Jesusenc com casa seua. Tot seguit es va imposar les bandes a les pubilles d’este any, Cora Codorniu i Codorniu i a Esther Rivero Lagormarcino, a qui les va animar a que s’involucren i xalen com a pubilles de l’associació. A continuació es van esmentar les diferents activitats realitzades per l’entitat al llarg d’este any, entre d’altres, la recollida d’uns 2.000 Kgs d’aliments juntament amb altres entitats, la celebració de la 30a edició dels Premis Literaris i l’edició del llibre que recull les obres guanyadores des del 1991 al 2013. També es va agrair l’elaboració del cartell de la festa a Alfons Boix Jovani i a l’artista i galerista, Cinta Cugat, el cartell del Sagrat Cor de Jesús, així com també es va animar a participar-hi en l’elaboració de les catifes.

ImagenImagen

Finalment, la presidenta de l’entitat va recordar a l’impulsor del Casal Jesusenc, primer President de l’AVV Jesús-Catalònia i membre de Junta, Ramon Lapeira i Besolí, per la seua gran tasca per l’AVV Jesús-Catalònia, Club de Futbol Jesús-Catalònia, Club de Bitlles i en iniciatives del poble, de la ciutat i del territori. Els expresidents: Sr. Josep Arasa, Sr. Xavier Sol, Sr. Joan Domingo Blanquet, Sr. Secundino Arastraria i el Sr. Joan Sanchez van ser presents i el Sr. Josep Arasa, qui va ser durant la presidència del Sr. Ramon Lapeira, vicepresident, va recordar anècdotes i valors que el caracteritzaven. Acte seguit es va descobrir amb la presència dels familiars: Dorita, Ramon, Gustavo, Irene, Laia i Alba, amics i amigues, veïns i veïnes, expresidents i junta actual, la placa que porta el seu nom i que restarà a l’edifici que va impulsar i de l’entitat que va presidir i recolzar, el Casal Jesusenc i l’AVV Jesús-Catalònia, un fort aplaudiment va fer ressonar al Casal, mentre es recordava l’estimat Ramon.

Imagen

 

Categories: General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s