Festa del soci AVV Jesús-Catalònia 2013

El passat dissabte 18 de maig a la seu social de l’AVV Jesús-Catalònia, el Casal Jesusenc, va tenir lloc la 18èna Festa del Soci, una celebració per agrair la implicació dels diferents veïns i veïnes en l’entitat i amb ella en el poble de Jesús.

Durant el matí socis i sòcies vam poder degustar el vermut popular, tot gaudint de l’àmbient festiu i d’intercanvi d’idees i preocupacios pel poble, mentrestant xiquets i xiquetes gaudien del parc infantil i inflables i de dolços. Per la tarda es realitzà la classe de ball-dance a càrrec de la monitora Iris Pérez i Codorniu, i un berenar per recuperar allò que s’havia perdut entre coreografies.

Festa del soci 2013

Per la nit, com des de fa anys, gran sessió de ball amb l’orquestra Pensilvània. A la barra a més a més de poder adquirir begudes també presentant el tiquet es donava el cava i pastes. A la mitja part, com és habitual, la Presidenta de l’entitat va realitzar un breu resum de les activitats que des de l’entitat s’han dut a terme durant l’any als socis i a encoratjar als veïns i veïnes a la participació i a superar la situació actual.

Festa del soci 2013

Finalment, la pubilla gran de l’any 2012, Cinta Vilaubí i Grifoll, va passar el testimoniatge a la pubilla que ens representarà aquest 2013, Judit Domènech i Fernández, també la menuda, Dàmaris Tafalla i Muñoz, a la d’aquest any, Núria Vergés i Cid. Gràcies Cinta i Dàmaris per haver-nos representat durant aquest any, i a Judit i Núria per fer-ho aquest. Sentiu-vos orgulloses de representar l’AVV Jesús-Catalònia i amb ella, el poble de Jesús, segur que així serà. També gràcies als pares i mares per l’esforç, que no és poc i més en aquests moments. Volem donar les gràcies per la col•laboració a Miquel Alimentació Grup i a La Caixa, la jornada fou molt participativa i esperem que l’any que ve ens tornem a trobar per passar-ho com enguany o millor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s